Skibriller Black - Nike Goggles Khyber Solbriller - Khyber University Red og Sort 421 - D45786

  • Model: S27716
  • 118 Antal på lager

DKK682.34  DKK231.06
Spar: 66% off

Tilføj til kurven:Nike Khyber Skibriller

Må vi præsentere den nye Khyber. Dens halvt indfattet design udvider dit synsfelt i alle retninger, for at give dig det bredeste perspektiv, så du nemt kan spotte de gode steder. Linsen i polykarbonat giver dig den bedste beskyttelse mod slag og stød.
Khyber passer til ansigter i størrelsen Medium/Large. Udriggere i polykarbonat/ABS giver den bedste kompatibilitet med hjelm. Indbyggede klammer gør det desuden hurtigt og nemt at skifte linser på disse skibriller.
Et ventilationssystem blæser fugt væk fra linsens overflade og forhindrer, at der dannes fugt. En anti-dugbelægning sikrer, at vanddråber ikke sætter sig på linsen. Den dobbelte linse adskiller varm luft indefra fra den kolde luft udefra, for at give dig total beskyttelse mod dug.
Trelags skumforing og et Therma-Fit foer giver komfort og holder på varmen. Red Ion-linsen reducerer genskin, og stellets University Red farve samt den sorte og røde rem sikrer et stilfuldt look. Disse skibriller leveres med en reservelinse i Yellow Red Ion til de mere overskyede dage. Linsen har UV400-beskyttelse og Nike Skibriller giver dig 1 års garanti.