Skibriller Black - POC Goggles Lobes Solbriller - Lobes Sort PC401121002ONE1 - D49391

  • Model: S27718
  • 199 Antal på lager

DKK862.96  DKK287.92
Spar: 67% off

Tilføj til kurven:POC Lobes skibriller

Linse kategori2
De nye POC Lobes skibriller giver et bredt syn, så at suse nedad bjerget er nemt med brillernes sfæriske linse. Synet nedad er også forøget, som derfor gør landinger nemmere at udføre.
De dobbelte linser stopper varm luft indefra fra at kondensere med koldt luft udefra, og derved undgå dug. Antidugbelægning stopper vand fra at blive på linserne. Ventilation skaber luftstrøm, som stopper fugt fra at blive skabt på linserne, mens antiscratch belægning gør brillerne mere holdbare.
POC linserne, som er sprøjtestøbt, er stærke og tilbyder den bedst mulige beskyttelse. Skibrillernes krumning og tykkelse passer perfekt til stellet, og forvrængning er elimineret. Det er nemt og hurtigt at skifte linser ligeså.
Polycarbonatlinsen (med en indre cellulose propionat linse) giver klart og uforvrænget syn hele dagen, mens polyurethan stellet er stærkt og fleksibelt - også når temperaturen falder. Modellen er stilfuld i sort, og trelags skumforing holder ansigtet varmt. Den siliconebelagte rem giver samtidig fantastisk pasform med hjelm.
Skibrillerne tilbyder UV400-beskyttelse, og kommer med 1 års garanti fra producenten.