Skibriller Black - Sinner Goggles Eaglerock Solbriller - EagleRock Sort SIGO-159-10-58 - D49413

  • Model: S27720
  • 130 Antal på lager

DKK862.96  DKK293.47
Spar: 66% off

Tilføj til kurven:Sinner Eaglerock Skibriller

Linse: Red Revo ventileret, kategori 3

Bliv rammeløs med Sinner Eaglerock og du vil værdsætte kunne nyde det fulde billede. Nu er udsynet udvidet i alle retninger. Du kan også se nedadtil med fantastisk klarhed vha. den sfæriske linse.
Der er ikke mere dug. Mens ekstra ventilering giver luftgennemstrømning, antidugbelægning forhindrer at vanddråber kommer i vejen. Og den dobbelte linse deler varm og kold luft (så kondensering ikke sker). Du får klart og dugfrit udsyn hele dagen med Sinner skibriller.
Hvis flyvende objekter kommer din vej er dine øjne beskyttede. Fordi linsen i polykarbonat/acetat er utrolig stærk og giver dig den bedste stødabsorbering når du har brug for det. Denne er med en Red Revo linse, som giver den bedste kontrast.
Vælg at bære disse skibriller med (eller uden) hovedbeklædning. De passer behageligt over skihjelm. Varme og komfort varer fra sæson til sæson med Sinner takket være den bløde allergivenlige skumforing.
Tilpas den til din egen hjelm med Eagkerocks justerbare rem. UV400 linser. Sinner skibriller leveres med et års fabriksgaranti.