Stelfarve sorte Solbriller Black - Adidas Arriba Solbriller - Arriba Mat Sort 6054 - D47576

  • Model: S26245
  • 154 Antal på lager

DKK923.16  DKK308.06
Spar: 67% off

Tilføj til kurven:Adidas Arriba Solbriller

Glas: Grå/Rødt Spejlglas
Her har vi den nye Adidas Arriba. Disse alsidige sportssolbriller er allerede blevet et hit blandt løbere. Glassene har UV400 beskyttelse og Adidas solbriller leveres med 3 års garanti fra producenten.
Udvid dit synsfelt...
disse solbriller begrænser ikke dit syn hverken opad eller nedad, takket være det uindfattede stel. Og samtidigt er glassene buede for at give det bredeste perifere synsfelt.
Arribas Vision Advantage glas af polykarbonat giver nul forvrængelse, fordi det optiske centrum på glasset er fjernet, så alt er super skarpt.
Oplev vedvarende komfort...
Du vil nærmest ikke bemærke Arriba, fordi dens SPX stel ikke hænger tungt på dit ansigt. Den er så let (men også super stærk). SPX Flex Zones gør, at solbrillen passer til dit ansigt. Grebene på solbrillen sikrer, at den bliver siddende, hvor den skal, og næsepudernes Double-snap system gør det muligt at ændre på bredden af næsepuderne for den perfekte pasform.
Beskyt dine øjne...
Dit synsfelt bliver ikke kun udvidet i alle retninger, det samme gælder for beskyttelsen. Nu vil der ikke komme vind og skidt ind i dine øjne og samtidigt bliver objekter ledt væk fra disse super beskyttende glas. Quick-release hængsler vil desuden løsne sig i stedet for at gå i stykker under pres.
En vandafvisende belægning gør, at vandet løber af glasset (så dit syn ikke forstyrres). Dug giver heller ikke problemer – ventilation i solbrillen får al fugt til at forsvinde.